torsdag 17 september 2009

Vi jobbade inte hela semestern, bara nästan!


Efter att ha jobbat tre veckor non-stop under vår semester kände vi att det var dags för en liten paus. Vi packade en väska, ordande katt-vakt och åkte ner till Sundsvall för att bo på ståtliga Knaust Hotell. Det var så roligt att få lite lyx och flärd bland all sågspån och faluröd.
Hotellet som är byggt 1891 är sannerligen ett av de vackrare hotellen jag sett om man ser till de allmänna utrymmena som entré, restaurang osv. Hotellrummen var jättefina, men har man sett ett har man sett alla *ler* Älsklingen provade iallafall badkaret i vanlig ordning och jag prisade duschen som var ljuvlig. Måste ha varit något speciellt munstycke, för det kändes som om vattnet smekte bort schampot ur håret...


Lite bilder från trappan som är gjord av vit marmor. Ångrar att jag inte tog lite närbilder på alla vackra krusiduller som var på räcket samt de vackra takmålningarna, men men :)


Vy ner mot entrén


Hotellkorridoren.
Vi shoppade, IKEA:de, åt och drack gott och på vägen hem körde vi på mindre vägar och njöt av att inspireras av alla vackra gårdar. Det gjorde oss båda gott och när vi kom hem hade vi laddat batteriern igen och var åter redo att hugga tag i renoveringsarbetet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar