fredag 18 mars 2011

Nya fynd och filmtips


Blandade småsaker som fått följa med hem, men som inte fått sin plats ännu, utan huserar på kökssoffan. Zinklykta och tidskrifthållar ner till relaxen. Glasburkar till köket (det är så mycket roligare att laga mat om all torrskaffens är i fina förpackningar) Mattan och diskhanddukarna är lite övertydligt maritima, men vi gillar dom och jag tror de kommer att bli fina på lilla båten. Sen är det emaljmuggar för toaletten och en skylt till lilla städskrubben under trappen.

Ikväll såg jag en riktigt fin och tänkvärd film med Julia Roberts- Eat Pray Love... Tänk om man skulle kunna få ta ett sabbatsår och bara fokusera på det som egentligen är viktigt här i livet... tänk om... villken dröm.

onsdag 16 mars 2011

Det var en cykel i paketet!


Hurra nu har den kommit, min efterlängtade vuxencykel, damcykel, fincykel, ryggvänliga cykel, retrocykel, praktiska cykel, kjolvänliga cykel och sist men inte minst snygga cykel!!! *hurra igen*

Den är cremevit och har en så söt registreringsskylt, cykelpumpshållare och frampakethållare á la flakmoped :)

Tror jag måste ut och skotta fram hela vägen snart så jag får börja cykla. Jag vet ju att många cyklar året runt, men jag hör till den skaran (tillsammans med alla små barn) som inte tar fram cykeln förrän marken är bar *skratt*

Det skulle inte skada om...


(Bilderna lånade från Potterybarn)

Potterybarn fanns i Sverige, eller om de åtminstone hade leverans utanför USA... *dröm* Här är några våriga favoriter som jag gärna skulle ha i min trädgård.

För en stund sedan kom en budbil upp på gården med ett STORT paket till mig *hurra* Vad tror ni raringar att det är?

söndag 13 mars 2011

Vår lilla sjöbuse


På båtmässan inhandlades bland annat en flytväst åt vår lilla tiger. Han var väl sisådär nöjd över att behöva mannekänga det orangea eländet *hihi* Men det känns tryggt att han har lite flythjälp om han skulle trilla i.

Bygdegården vs. Kung Bore 1-0


Pappa hade skottat fram det mesta av övre altanen när vi var i Stockholm och han var Tass- och husvakt *tack pappis*

Idag får äntligen låga altanen komma fram.

Vi firar detta (om än framtvingade) vårtecken med att mysa vid den soliga väggen på ett varmt liggunderlag.