fredag 4 mars 2011

På min önskelista...


...finns dessa fina vår- och sommarskor från Polo Sport. Alltid bra att ha ett par neutrala platta skor som passar till det mesta. Har varit lite sugen på ett par converse, men jag tror att de här är lite mer jag och lite mindre poppigt *ler*

Sen finns det en blingig klocka från OXXO som jag länge spanat in. Den är klassisk men kristallerna gör den lite roligare. Det känns som att man som vuxen bör ha ett alternativ till mobiltelefonens klocka, men jag vet inte om det bara är fördomar :P Den finns bland annat på CL i Umeå.


Och slutligen en somrig parfym från Escada med mango och kokos. Sen är det bara en lång fladddrande klänning (som den i mitt förra inlägg) och en färgglad paraplydrink i handen som fattas :) Ända sen jag var liten har jag gillat doften av kokos, och på sommaren är det ju faktiskt okej att lukta som en 80-tals-solstolle *hihi* Den här doftar ju även mango och frukt är ju alltid bra!

Vårkänslor

Solen strålar, det droppar från taken och snön på altanen smälter sakta, sakta till ljudet av talgoxens kvitter... Jag älskar våren! Nu har vi ungefär en meter snö överallt, men det börjar ändå kännas i luften att det går åt rätt håll.

Fick i föra veckan hem ett paket med en enkel kjol och klänning som jag hade beställt och nu längtar jag tills jag får börja använda dem :)

onsdag 2 mars 2011

Utepremiär för tassen


Igår sken solen och det droppade från taken, äntligen börjar kylan ge med sig :) Tassen är otroligt snabb på att uppfatta positiva väderförändringar och mycket riktigt stod han vid ytterdörren och jamade mest hela dagen.
Jag ligger nerbäddad med bihåleinflammation och feber och var inte alls upplagd för att leka dörrvakt, men tillslut kunde mammahjärtat inte stå emot hans ynkliga lilla gorm, så jag öppnande dörren och släppte ut honom.
Han är ju innekatt och har väldigt begränsat med päls, men han hade verkligen längtat efter att få äta gräs i solen, så han tog sats och sprang nerför trappen och bort mot lagårn, där hans favoritgräs brukar växa. Han försökte springa utan att snön skulle vidröra alltför mycket av tassarna, så det såg för lustigt ut. När han kom fram till lagårn och såg att där ej fanns något gräs, kom han med raketfart tillbaka in i huset, upp för trappen och sen in under täcket, min lilla räka!

måndag 28 februari 2011

Influensa suger...


Förra veckan var det som sagt K som låg däckad i en hel vecka och jag trodde att jag skulle kunna stå emot, men tji fick jag! I torsdags började jag känna mig hängig, under fredagen kom febern, med ont i hals och huvud samt bihålor. Lördagen gick lite bättre, men sen igår rasade jag och febern gick, upp o eländet förvärrades. Natten har varit en enda lång plåga och älsklingen fick sova i gästrummet så han skulle få sig någon sömn överhuvudtaget stackarn. Idag har jag dessutom ont i kroppen och jag tycker faktiskt lite synd om mig själv... Mitt survival-kit har ni på bild här ovan. Måste be K köpa mer glass (för halsen of course, men man måste ju passa på när det är legitimt att goffa glass) och sen mjuka näsdukar, för att vårt sträva papper är som att snyta sig med sandpapper och jag är alldeles sårig runt snoken. Blommorna på bordet där jag sitter (för ligga går INTE) är iallafall vackra och får mig att drömma om sommaren, den planerade utbyggnaden av huset, nya båten och sköna dagar i solen...