fredag 25 februari 2011

Fotovägg


Under hösten köpte jag på mig ett tiotal ramar för en billig peng och sprayade dem i mattsvart. Igårkväll fylldes de flesta av dem med bilder som jag lånat på internet (då vi inte är begåvade med fotograf-genen) och sen sattes de upp i trapphuset. Planen är att fylla på uppåt mot taket i olika storlekar och vitt skilda motiv.
Hade egentligen tänkt ha ett släktträd med familjebilder där K släkt täcker upp åt höger och min åt vänster, och jag tror att det är vad som kommer att hamna där i slutänden, men for now är det vanliga bilder :) Känns roligare att gå i trappen nu näe man har något att kika på, men det ser lite fjuttigt ut så det är bara att ge sig ut på loppisar igen och hitta blandade ramar. Gillar att ha en anledning till att loppa, för det är bland det bästa jag vet!

onsdag 23 februari 2011

Alla byggnationer står stilla...

på grund av förkylning som slagit hårt mot mannen med snickarbyxorna :( Ni får allt ge er till tåls ett tag till, och framförallt måste tjejen med minst tålamod i världen fortsätta vänta ytterligare en vecka innan arbetet kan fortsätta...

Kan dock smygvisa en bit av väggen till vinkällaren som kommit till sen senast. Jag älskar den!

måndag 21 februari 2011

Värsta bästa kapet


Tänk att man lyckades snärja en så snygg och händig karl *hihi* Här är några bilder från hans födelsedag. Det är ju så att killar blir snyggare och snyggare med åldern medans man själv... ja ni vet ;) (klicka på bilden så försvinner grynigheten)