lördag 9 april 2011

En dag på båten


Inne i ruffen plockades gardinerna ner för tvätt. Helt otroligt vad solblekta de var på utsidan, nästan vita, medan de på insidan var mörkt marinblå. Jag sitter vid lilla matbordet och posar *skratt*

Tänk när man ser spegelblankt vatten i fönstren...

Köksdelen i båten. Jag ser fram emot att få laga mat på gasolspisen i sommar. Diskhon som kommer fram när man lyfter upp spisplattorna har två kranar, en för sötvatten och en för havsvatten. *jättesöta*

Än ligger snön på marken, men idag började vi vårrustningen av After Eight :)

Hon behöver lite kärlek, en massa slippapper och lack innan sommaren, men jag tycker hon är fin redan nu... Älsklingen tar bort kapellet som vi ska tvätta.

torsdag 7 april 2011

Vad händer på Bygdegården?

Det var jättelänge sen jag gjorde ett inlägg om husrenovering, känns det som. Och det kan nog stämma för vi har inte riktigt haft den där gnistan som behövs när man efter sina heltidsjobb, skall använda all sin lediga tid till att bygga :) Men nu med solen och värmen så kommer bygglusten åter!

Bara för att det inte händer något, betyder det inte att vi inte planerar för nya projekt, tvärtom! I sommar skall vi ju bygga in balkongen ovanför ytterhallen, vi kommer att få en toppenfin takhöjd på övervåningen och MYCKET ljus tack vare alla fönster!

(en liten skiss över hur det kommer att bli)

(bild över hur det ser ut idag)