tisdag 15 november 2011

Sug efter förändring


Varje höst får jag en sådan lust att förändra mitt hår, och varje vår ändrar jag tillbaka till mitt blonda långa hår, för att det i slutänden är det jag nog känner är mest jag... Hur som helst, nu är det höst och lusten är här! Den här gången är jag inne på att behålla längden på håret, men ändra färgen till något åt det här hållet. Fina inspirationsbilder som jag lånat på nätet med vackra kvinnor i olika varianter av rödblond, strawberry blonde, gyllenblond osv.

Vad tycker ni?

måndag 14 november 2011

Burspråket och hallen uppe :)


Även om inte allt arbete är helt färdigt ännu, så är nya utrymmet uppe möblerat inför en fest som vi hade förra helgen. Jag var på jobbet och när jag kom hem på lördagskvällen var det så här fint :) Älsklingen hade stylat och gjort i ordning i industriell/colonial/vintage-stil.

Det coola tyger som helt klart flörtar med by Nord är köpt för en bråkdel på nätet. Här är det bara lagt över sitsen på våra enkla Ikea-fåtöljer som vi fyndat på Blocket. Resväskan är loppisfynd, precis som tropikhatten och revolvern. Teleskopkikaren är köpt på Mio.
En liten skrivhörna med K´s senaste fynd, en gitarrpall, i trä och metall som han köpt på Mias lustgård i Umeå.

söndag 13 november 2011

Dubbeldörrar till altanen


Tassen älskar de nya dörrarna, han ser ju äntligen ut genom dem. Här står han och spanar.

De nya dörrarna har vackra paneler längst ner och dubbelsidigt spröjs samt superfina handtag och lås i mässing.Precis vad vi ville ha, när vi en snöig kall kväll för två(?) höstar sedan sågade upp ett stort hål i ytterväggen och satte in de gamla balkongdörrarna.
De gamla dörrarna, som funkat jättebra och kostade 300:- på Blocket, men som inte var det vi egentligen hade siktet inställt på.