lördag 10 september 2011

Lite skisser på blivande övervåningen

Jag o hjärtat sitter ofta och pratar om hur vi vill ha det och vad vi gillar och inte gillar. Jag har dock ibland svårt att se konstruktioner framför mig och han kan ha svårt att se färgsättning, men tillsammans med lite papper och penna, samt fantastiska internet, kan vi hjälpa varandra att se vad vi menar med något. Nu senast var det det övervåningen med burspråket och bibliotekstapeten som jag visat tidigare som var på tapeten *hihi*. Jag vill ha en falsk bokhylla till den och skissade denna (varning: jag kan inte rita, teckna, skissa), vilken vi var rörande överens om att vi båda gillar.

K vill ha nytt räcke där uppe och ritade tre alternativ som han kan tänka sig, jag tycker om alla, men har en favorit, vilken är din?

Sen slank det med en bild på hur hyllorna till badrummet kan tänkas bli ;)

Några saker jag inte skulle tacka nej till...


...men som jag inte egentligen behöver :) Mysig höstväst från VILA och gummistövlar från Timberland. Idag är min första riktiga höstdag, jag antar att det är för jag är ledig och hinner känna av dofterna och luften ute. Jag gillar hösten, har alltid gjort det och nu längtar jag efter att få tända ljus och klä mig i mysiga tjocka tröjor och strumpbyxor och bara njuta av denna vackra årstid.