torsdag 17 februari 2011

Tack för att du finns!


I ur och skur finns hon där, ställer upp, bryr sig om, fylld av kunskap och livserfarenhet, bästa kocken i världen, minne som en superdator och ett hjärta av guld!
Låter bilderna tala för sig själva, hon är så fin, min mamma!

Grattis älskling på födelsedagen!!!


Idag fyller K 31 år och i och med detta står vi nu på samma siffra under knappt en månad, innan jag springer ifrån igen :)
Vi började med pussar och paket på sängen i morse. Jag hade köpt En tröja från Peak, somriga skor från L&S, hans favoritparfym Mania by Armani och av tassen fick han dog tags från H&M :) Han blev jätteglad och det förtjänar han, världens mest underbara man!
Älskar att köpa presenter, gillar att ge, att få se reaktionen och förhoppningsvis glädjen när snören och presentpapper med iver rivs bort. Tassen stod redo att tugga på alla snören (självklart under övervakning så han inte sväljer något) Hjärtat har åkt till jobbet och tassen har gått och lagt sig. Jag är ledig idag för jag ska jobba helg, snart skall jag stråla samman med födelsedagsbarnet för lite lunch. Ha en riktigt skön dag allesammans!

tisdag 15 februari 2011

-38 grader


Även som norrlänning tycker man att det finns gränser för kylan. Nu är den sedan länge passerad och när termometern igår visade -38 grader kallt, då ville man bara stanna i sängen hela dagen under det varma tjocka täcket.

Tassen ville ha en brasa, men vi har slut ved, så matte sprang runt nere i källaren och plockade ihop spillvirke, från renoveringen, allt för att han skulle få sitta med nosen tryckt mot kaminen och bara myyysa. När elden falnade stirrade han missnöjt på mig tills jag fick fyr på den igen och ordningen var återställd.
Han vet vad han vill ha och förtjänar vår lilla tiger!

Vackra blommor på alla hjärtans dag


Titta vad min skatt hade med sig igår när han kom hem från jobbet, han är fantastisk! Dessutom bjöd han på middag som han tillagade medan jag satt och jobbade, kände mig som en prinsessa *hihi* Han fyller dock år i övermorgon (tors) så då ska jag se till och bjuda igen :)
På högtalaren går idag Septembers version av Kärlekens tunga varm, vacker låt även om det är olycklig kärlek hon sjunger om. Här i huset är den lycklig och vi hoppas på många många massor av år tillsammans i kärlekens namn- amen!