lördag 12 september 2009

Sista helgen i maj

Var solig och hur varm som helst. Det hade börjat grönska och vi hade gjort klart rivning, reparation och isolering på alla sidor av huset utom framsidan. Mamma och pappa bor 17 mil härifrån, men hade åkt ner över helgen för att hälsa på och hjälpa oss med målning, bygg och mat.


Pappis visar hur målning skall gå till. Han är verkligen grym på att måla, det säger bara svosch, så är han klar! Han och jag stod för panelmålning och K kämpade på med våra profilerade locklister i värmen.


Lilla mamma, som helt ärligt skulle kunna driva en restaurang, stod för markservice och flyttade ut köket för att vara med utomhus. Här står hon och förbereder middagen, en delikat rätt med fyllda, gratinerade zucchinis.


Panelen börjar spikas upp. Nu kan man börja föreställa sig hur det kommer att se ut... vårt faluröda hus med vita knutar :)


Efter den underbara maten gick vi ut och satte oss. Tassen ville också vara med. Han älskar mina föräldrar och han är så bortskämd av mamma och pappa (inte för att jag ska säga något *hihi*) De brukar ge honom alltifrån oxfilé till entrcóte när de sköter honom... lilla bebisen.


*Hjärtat mitt* Lite senare tog han fram gitarren och vi hade allsång i den ljumma försommarkvällen.

1 kommentar:

  1. Vad trevlig helg!
    Vad gjorde man utan sina föräldrar!

    Kram Annica.

    SvaraRadera