måndag 2 maj 2011

Jordgubbslandet får lite TLC



Före: Stackars lilla landet har inte fått någon kärlek sen pappa var här senast förra sommaren Han är vår jordgubbsmästare, både i att rensa och fixa, men även i att äta gubbarna :)

Under: Vårt jordgubbsland är 7x4 meter och har tre dubbelrader med plantor som brukar ge jättefina gubbar. Om man klickar på bilden ser man bitar av svart plast som en gång i tiden, innan vi köpte huset, var för att förhindra ogräsets framväxt, men under tiden vi haft Bygdegården har den varit trasig och ogräset har haft öppet halloj. Today- this ends!


Efter: Tadaa! Ny täckväv men varje planta framklippt. Mitt i trädgårdspysslandet kom en hagelskur... ja vad ska man säga? Gångplankorna var sönderruttnade, vi åkte till brädgården och köpte impad ny trall som älsklingen skruvade i ordning och lade på plats :)


Som ni ser är fortfarande en jordgubbsras ogjord och det är för att jag hade fått för mig att landet var 5 meter långt... rookie mistake antar jag, så det är bara att ta en till tur till Plantagen för en rulle till, men det får bli senare.

(Pappa vad tycker du? Visst blir det fint!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar